Al uw veiligheids- en boekingsvragen voor 2020, beantwoord

We zijn toegewijd aan het luisteren naar uw vragen en u doorheen uw reisboekingsproces te gidsen — nu nog meer dan ooit tevoren. We weten dat het boeken van een trip in 2020 een intimiderende taak kan zijn en we zijn hier om u te begeleiden bij elke stap.

Zoals voordien, beloven we om al uw vragen te beantwoorden — of u nu wilt weten hoe uw potentiële boot gedesinfecteerd zal worden of of lokale restaurants al dan niet open zullen zijn. Of misschien wenst u gewoon dat uw zeilboot gevuld wordt met champagne of wilt u weten of er genoeg schone handdoeken aan boord zullen zijn. Wat het ook is, we staan klaar om alles perfect voor u te organiseren.

Krijg uw eigen reisplanningsexpert — gratis

Eens u uw ideale boot gevonden en uw aanvraag ingestuurd heeft, wordt er aan u een persoonlijke expert in het charteren van jachten toegewezen. Die persoon zal u helpen om het proces nog eenvoudiger en zorgelozer te maken. Bezorgd over het meenemen van uw huisdier? Wij zullen de booteigenaar opbellen en bevestigen of het OK is dat Fido mee aan boord gaat. Heeft u een vraag over verzekering? Dat is geen enkel probleem, we hebben ook ervaring met en kennis van de serieuze zaken.

Vooral in deze onzekere tijden zal onze expertise een leidraad zijn tijdens uw planningsproces.

24/7 beschikbaarheid

Onze klantendienst werkt onvermoeibaar verder om ervoor te zorgen dat u met vertrouwen kunt boeken en uw vakantie gerust kunt aanvangen. Welke taal u ook spreekt, en welke manier van communiceren het beste is voor u (e-mail, telefoon of zelfs WhatsApp), we staan steeds paraat om u verder te helpen.

Bent u klaar om een veilige en avontuurlijke reis te boeken? Contacteer vandaag één van onze bootvakantie-experts en boek uw zomer- of herfstvakantie in 2020 met Zizoo!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here